Halloj igen

Nu är det inte länge sen jag skrev och beklagade mig att det står i sta och vi inte får komma igång. Men hör och häpna gott folk, häromdan fick Frida ett svarsmail som faktiskt ger en hopp om ljus i en tunnel. Ligger fortfarande en månad fram i tiden men ändock 🙂

Hej

Förstår frustrationen, dock har arbetet med ert område kommit så långt att vi nu har resurser som arbetar med ert område. Har stärkt upp projektorganisation som kommer samlas i mitten av augusti då det blir en total genomgång av allt samt att då ska vi ha klart med all planering och att vi då kan kommunicera till er och alla andra på riktigt vad som gäller.

Jag är själv väldigt frustrerad att progressen inte är bättre.

Men detta lämnar jag in för kvällen och återkommer när ni minst anar det

Vid “pennan” för styrelsen och projektet

Anders Westman i Ödsbyn