Hejsan hoppsan

Nu är det faktiskt så att det på nåt sorts vis börjat röra på sig ytterligare lite mer och det bubblar betänkligt i Fiber-grytan.

Enligt uppgift från vår Ingmar Östman i Långsele har han av VTG (gräventreprenören) fått information om att de ska köra ut material under nästa vecka (läs v35) och i närtid börja gräva fiberkanalisation till fastigheterna i Långsele och upp till Skalmsjö, dock inte inkopplat eftersom det måste grävas nerifrån först för att få nåt att koppla emot. Han har även fått ut lite översiktskartor över berört område så ifall nån vill veta mer om detta är han mannen att ta kontakt med.

Han fick också konfirmerat att det ska grävas i Sjönäs-området så då kan vi ju konstatera att tidigare lämnad info verkar stämma.

DESSUTOM kommer undertecknad, Ingmar och Frida att åka ner på ett projektgruppsmöte hos ÖE på onsdag 30/8 16.00 vid vilket vi hoppas få en hel del mer information, om vi har rätt i vår förhoppning kommer det ut ytterligare ett inlägg om detta så HÅLL TUMMA.

Över och ut, God natt och sov gott för nu vik ja in årerñ för idag

Vid “pennan”

Anders Westman, Ödsbyn