Hejsan hoppsan i höstrusket

När jag varit ute och åkt har jag noterat att det sannerligen rör på sig i krokarna och att det grävs på flera håll i vårt område precis som utlovat, om än lite lätt försenat då det är stor konkurrens om grävlag och vårt område fick vänta en vecka på start på vissa etapper.

Sjönäs/Östergensjö-etapp 1 som kom igång först rör på sig bra då jag idag noterade att det grävs efter gamla landsvägen vid Sten-Eriks
Långsele-etapp 4 har jag sett en grävmaskin så jag hoppas det rör på sig där med
Klocken-etapp 6 ska starta i veckan om det inte tillstött något oväntat

Samtliga berörda i områdena gällande etapp 4 och 6 kommer att få ett utskick med info och översiktskarta om det inte redan gått ut, jag har inte fått något datum utan bara info att så kommer ske. Dessutom ligger Sture Andersson på Vattenfall för att försöka få ett besked om när de tänkt köra igång så vi kan komma vidare i vårt som ska samförläggas.

Nästa vecka har vi ett projektgruppsmöte igen där undertecknad och Ingmar deltar för att stämma av läget i projektet och utbyta info så förhoppningsvis kommer jag med lite mer efter detta.

Vid pennan i regnvädret // Anders Westman Ödsbyn