Hallå hallå, Ödsbyn anropar

Nu är det ofattbart svårt för mig att ge nån vidare konkret och aktuellt precis info iom att grävlagen flyttar fram och tillbaka som en kula i ett flipperspel, det jag dock med säkerhet vet är att det grävs på pine livet och detta är på både gott och ont iom att det i några fall blir fel och ibland stöts det på patrull.
Patrull i det hänseendet att på två platser i Västergensjö gick det inte trycka under bäckar utan måste grävas och då krävs miljötillstånd, detta innebär tyvärr förseningar men för att inte stanna upp helt flyttas arbetet till nånstans där det går att köra på tills vidare.

Vidare fick jag av Lasse Ågren veta att han hade två maskiner på går´n som skulle gräva till fastigheter från det samförlagda i Tvärlandsböle och Sörflärke från häromåret, detta oroar mig lite eftersom mig veterligt har ingen från ÖE e.d har varit ute hos fastighetsägarna och pratat och/eller stakat ut var och hur det ska dras och heller inte märkt ut avlämningspunkter. Personligen ser jag detta som ett problem och ikväll nu har jag fått veta att det grävts fel trots påpekande av fastighetsägaren, jag ska luska imorgon och försöka få tag i kontaktlista så jag kan påtala detta till ansvarig part.

En annan detalj som stör mig är att vi inte fått ut tillräcklig mängd kanalisation med tbh att fördela till de som ska gräva in själva, störande moment i ett i mitt tycke lite rörigt projekt. Jag hoppas dock det blir bra när det är färdigt smiley

Meeeeen lite happy days är det trots allt för helt hux flux blev det bråda tider då det ska börja grävas elkabel och samförläggas från Tvärlandsböle till Kvärnmon om det går som planerat, igår hade dom uppstartsmöte gällande detta och planerad grävstart är på måndag. Tack vare lr på grund av detta har det blivit tvunget att lägga fokus på just denna projektering och det medförde att vissa andra delar fått stryka på foten tillfälligt, jag hoppas dock allt går in i normala gängor nu snarast och jag får info om hur det är tänkt att fungera och omfattningen mer exakt.

Med detta ställer jag siktet på kudden som jag ska skalla skoningslöst så jag är stark och tuff imorrn när jag ska tampas med byråkratiskt lagda tjänstemän och annat löst folk

Vänliga hälsningar från pekfingervalsande Anders Westman i Ödsbyn