Som en liten uppdatering till alla er som ska gräva själva kan jag informera om att fr.o.m lunchtid idag fredag har jag kanalisation, ändpluggar och märkband hemme hos oss “oppa ås´n” i Ödsbyn, för er som inte vet var de är har vi adressen Ödsbyn 332 och bor mittemot “tjenna”. Jag nås på 0730-348083 alt 0661-10238

I övrigt har jag idag samtalat med projektör Magnus Lundqvist på VTG om diverse småsaker som jag anser oklart och han var med mig på dessa så på måndag tar han kontakt med Erik Styf på ÖE och dom börjar förhoppningsvis nysta i detta så jag får info att delge er i närtid.

Mina tankar/oklarheter är som följer:
-Detaljkartor över grävning och avlämningspunkter??
-Kommer nån åka ut och prata med fastighetsägarna som det tidigare sagts??
-Varför har ingen stakat ut innan grävstart och kommer det göras nu i fortsättningen??
-Vad göra med kanalisationer som sticker upp ur marken på platser som kommer skottas eller på annat sätt är i vägen eller utsatt??

I övrigt har jag författat ett mail till ÖE med fundering om NÄR utlovat utskick med info till berörda inom aktuella etappområden kommer skickas ut. Vabbat idag men fullt upp ändå 😉

Fortfarande pekfingervals men inte lika sen timme som sist, så över och ut med en önskan om en superhelg till er alla från

A Westman Ödsbyn