Hoppalong uti snötäckta byar

Jag antar det är långt ifrån bara jag som inte tyck den här snön är enbart kärlek och röda rosor. ALLT är insnöat i princip och på taket är det vansinnigt med is och detta ger ju då vatten i väggar med fuktroser på väggar och tak och diverse andra tråkigheter, dessutom pajade både traktorn och fyrhjulingen för mig så hos Westman i Ödsbyn är det oskottat sen några veckor….. Tack och lov för fyrhjulsdrivna bilar

Nog om detta kåseri och till saken, FÖR KLÅEN

Förra måndagen, den 12 feb, möttes styrelsen och delar av byombuden upp hos Ingmar i Långsele för att drick kaffe å äta kaka, de blev semla 😀 Vi pratade om ditt och datt och Ingmar och jag försökte briefa de andra om vad som sagts på projektmötena vi hade med ÖE tills jul + att vi resonerade om en massa saker vi till mans gått och funderat på. Detta resonemang gav Frida lite att bita i och luska i, för hon e ju den med mest fritid av oss alla, hon e ju bonne å hemme heldagar´n, inför den kommande våren med åtföljande återstart av grävningar mm.

Vi hoppas ha nå delge er snart nog för jag minns klåen inte allt och därför lämnar jag blankt tillsvidare istället för å komma me nåt som inte rimma med realiteten.

Vi diskuterade även årsmötet och bestämde oss för ett försomrigt sådant, återkommer senare med datum då vi vet att lokal och allt är spikat. De enda jag vet säkert e att jag ska ombesörja inskaffandet av smörgåstårta åt oss allihop.

I övrigt så är det på västfronten intet nytt för närvarande utan vi/jag bara siktar på att överleva vintern med alla dess vedermödor.

De om detta //

Anders Westman, Ödsbyn