Go kväll.
Som en del märkt så fick utdelningen av tjänstefördelarna en rejäl skjuts efter förra veckans påtryckningar. Jag hoppas att majoriteten av er fått den nu. Påminnelse till er som inte varit i stugan på ett tag. Kolla om ni fått den (för ringt har de inte gjort till någon vad vi vet )

Grävning på tomt har även det tagit lite mera fart så förhoppningsvis kommer det i hamn inom en snar framtid.

Jag har även fått ut kartor på avlämningspunkter men tyvärr har de glömt att ge mig inloggningen som krävs så tyvärr kan jag inte hjälpa er just idag men förhoppningsvis innan helgen ska jag ha dem igen. Hör av er via mail eller sms.

En del har undrat över varför det står att tjänstefördelaren ska monteras av ÖE , varför vi då måste göra det själva. Det stämmer att det står så, men bara i själva orderbekräftelsen, inte i själva kontraktet. Tydligen någon kvarleva från förr som de missat att ta bort.

I övrigt så är det nog mest Skalmjö kvar gällande grävning av större kvantitet.

over and out Frida