Hej hej

I torsdags var jag och Frida på årets sista projektmöte och vi hade en hel del synpunkter på projektets genomförande och kändes väl som att en del kritik gick fram och även vissa synpunkter/förslag som Frida förde fram gällande det fortsatta arbetet. Ett förslag var att ett “lag” går före och rekar innan det försöker blåsas, så har dom inte riktigt jobbat nu så tar dom upp det arbetssättet kan dom nog spara både tid och pengar samt en hel del irritation ute i byarna.

Läget är som det är iom dom inte kommer ansluta och tända längre än till Tvärlandsböle i år men så länge det är möjligt kommer blåsning och svetsning av stomlinan fortgå även i vinter, i torsdags var ca 30 fastigheter anslutna och ytterligare ca 35 blåsta och inväntar svetsning så det går framåt iom det är ca 70 anslutningar totalt i etapperna som tänds. Det har bemannats med 2 extra killar nu nån vecka så dom kommer jobba undan efter bästa förmåga.

En del av oss har fått brev av ÖE som säger de drar ihop sig, detta kommer åtföljas av ytterligare ett meddelande som meddelar att nu är det tänt och ni kan beställa tjänster, men innan detta sista meddelande att det är tänt är det ingen större mening beställa nåt då det kostar oavsett om ni kan nyttja tjänsterna eller ej.

Over and out //

Anders i Ödsbyn